Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

168 NAI - 131 Παρών....Πάμε για τρίτη ψηφοφορία...

....Διευρύνεται στην χώρα το λεγόμενο και δημοκρατικό τόξο καθώς στην σημερινή ψηφοφορία ΝΑΙ στην εκλογή του Σταύρου Δήμα ψήφισαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής(ή ας το πούμε καλύτερα βουλευτές που ...ανεξαρτιτοποιήθηκαν απο την Χρυσή Αυγή).Κατάφεραν έτσι να συγκεντρώσουν 168 ψήφους για την εκλογή Προέδρου. Προφανώς αυτό δεν ικανοποίησε τον Πρωθυπουργό μας (Φώτο δίπλα), που βλέπει την εξουσία να χάνεται. Μαζί με αυτήν φεύγει όμως 
στις 29 Δεκέμβρη ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο που ισοπέδωσε κυριολεκτικά τα τελευταία χρόνια μια χώρα.
Απο το Λεφτά Υπάρχουν , στα Ζάπεια της επαναδιαπραγμάτευσης και τελικά στο 3ο μνημόνιο.....

Κατάντια για το ΠΑΣΟΚ, την "Δημοκρατική" παράταξη η συμπόρευση με....πρώην Χρυσαυγίτες. 
Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει να γράψει πολλά για όλους αυτούς που κόπτονται δήθεν για την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και έχουν αναγάγει την προσωπική τους εμμονή για εξουσία σε εθνικό ζήτημα.

Η σημερινή ψηφοφορία είναι και ένα μήνυμα για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. 
Μια ψήφος οργής απο πολλούς συμπολίτες μας, που όπως είδαν σήμερα να γίνεται ψήφος στήριξης ενός σάπιου συστήματος.
Η πολιτική σκέψη και η ταξική συνείδηση πρέπει να είναι ο οδηγός για την ψήφο στην κάλπη και όχι φυσικά η οργή.
 Η ελπίδα για ένα καλύτερο παρών και ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.


Το Στέκι της Έλξης

2 σχόλια:

  1. Ε! Οχι ρε μαγκα, επειδη δυο αποστατες ψηφισαν Δημα, να χαρακτηριζεις ολη την Χ.Α σαπια.. Η ηγεσια ψηφισε ΠΑΡΩΝ!! Αυτο μετραει..Σαπιοι ειναι ολοι αυτοι που κυβερνουσαν εδω και 40 χρονια πηγαινοντας απο κομμα σε κομμα και που συνεχιζουν να κανουν ακομα και σημερα, αυτην την φορα γλυφοντας τον Συριζα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα ειναι τεραστια συνδρομη στο πολιτικο σκηνικο η σταση των ασπονδυλων ναζιστων των Χρυσων Αυγων αν εξαιρεσουμε ολους αυτους τους νομους που ψηφισαν για τους εργοδοτες τους ,τους εφοπλιστες και ποσους θα ηθελαν να ψηφισουν ακομα....μενει να δουμε και την σταση τους στην τριτη ψηφοφορια οχι οτι θα αλλαξει κατι για το τι σημαινει Χ.Α...οσοι παρακολουθουν εχουν καταλαβει ηδη...οι υπολοιποι ειναι ή τελειως στοκοι ή συνειδητοι νεοναζι...(το ενα δεν αποκλειει το αλλο)

      Διαγραφή