Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδρίαση ΔΣ ΕΕΣΣΤΥ - Ημερήσια Διάταξη


Αύριο  Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 3, συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΕΣΣΤΥ και δημοσιεύουμε την ημερήσια διάταξη που περιλαμβάνει τα εξής θέματα


1.       Ενημέρωση μελών Δ.Σ για θέματα της εταιρείας.
2.    Έγκριση του πρακτικού I που αφορά την προμήθεια ‘’Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης των Εγκαταστάσεων της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε’’.
3.    Έγκριση του πρακτικού Ι που αφορά την προμήθεια ‘’συστήματα φύλαξης και παρακολούθησης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ Α.Ε και τοποθέτηση αυτών’’.
4.    Ενημέρωση Προέδρου προς το Δ.Σ, του ανοιχτού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού των εγκαταστάσεων, τροχαίου υλικού και εξαρτημάτων της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ Α.Ε (Α.Δ 29/2014)


                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ Α.Ε.

                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου