Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Καταγγελία ΣΕΛΜΑ για έλλειψη προσωπικού στην ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός)

Θυμόμαστε τις δηλώσεις Υπουργών και τις δεσμεύσεις Υφυπουργών για το θέμα  και πραγματικά εξοργιζόμαστε με την διπροσωπία τους.
Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το ΣΕΛΜΑ, έπειτα από τη μη ψήφιση, στη Βουλή, τροπολογίας για την επαναπρόσληψη των 270 απολυμένων του μετρό.Όπως αναφέρει σχετικά το σωματείο, «η τροΐκανή δικομματική
κυβέρνηση απέδειξε, για ακόμη μια φορά, ότι αδιαφορεί για την τεράστια έλλειψη προσωπικού της ΣΤΑΣΥ και αρνείται να επανορθώσει την αδικία των 270 απολυμένων που έκανε το 2010.

Αρνείστε, κύριοι, να δώσετε μεροκάματο σε 270 οικογένειες, όταν εντός, αλλά και εκτός κοινοβουλίου, όλοι παραδέχτηκαν ότι οι απολύσεις ήταν άδικες και παράνομες».

Μάλιστα, το ΣΕΛΜΑ διερωτάται, «ποιους σκοπούς εξυπηρετείτε, αφήνοντας ορισμένες υπηρεσίες να λειτουργούν με προσωπικό, όσο ήταν το 2000, όταν πρωτοξεκίνησε το Μετρό και είχε μόνο 14 σταθμούς, ενώ σήμερα έχει 35;».

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου