Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Χρήστος ,Γιάννης, Κώστας 33ος,34ος,35ος μηχανοδηγός που συνταξιοδοτούνται χωρίς το ευθύνης....

Επικοινώνησαν μαζί μας  φίλοι του blog συνταξιούχοι μηχανοδηγοί (2013-2014) θυμίζοντας μας ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ότι για το επίδομα ευθύνης κατέβαλαν εισφορές απο το.. 1989 και σήμερα αυτό δεν υπολογίζεται στην σύνταξη τους!
Την ίδια ώρα άλλοι 3 μηχανοδηγοί συνταξιοδοτούνται λίγο πριν το τέλος του έτους και έτσι φτάνουμε τους 35 συνολικά που φεύγουν απο τον Μάη του 2014 χωρίς το επίδομα ευθύνης. Πρόκειται για τους
καλούς συναδέλφους μηχανοδηγούς Γιάννη Τασούλα απο το μηχανοστάσιο ΜΑΙ τον Χρήστο Κατριβέση απο το μηχανοστάσιο Πάτρας και τον Κώστα Σπυρόπουλο απο τον Πύργο.

Στους 3 καλούς μας φίλους και συναδέλφους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια  και στην νέα φάση της ζωής τους.

Για τους 7 της πλειοψηφίας των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ που με την ψήφο τους σε Διοικητικό Συμβούλιο καταστρατήγησαν ομόφωνη απόφαση Γενικής Συνέλευσης, τα έχουμε χιλιογράψει.

Οι μηχανοδηγοί οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Πέρα απο εμπάθειες, πέρα απο πολιτικές απόψεις και σκοπιμότητες,απλά βλέποντας και κρίνοντας τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Για το πως η πλειοψηφία των 7 συνδικαλιστών των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης σε Διοικητικό Συμβούλιο ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕ ομόφωνη απόφαση Γενικής Συνέλευσης ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ το καταστατικό του Σωματείου μας, κορόιδεψε τους μηχανοδηγούς και τελικά κατόρθωσε να χάσει και πάλι  τα αυτονόητα.

Μια πλειοψηφία που σήμερα έχει καταστεί ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ στην συνείδηση όλων των μηχανοδηγών.


Το Στέκι της Έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Έχουν αρρωστήσει κανονικά εκεί στην ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚ.
    Μέχρι που ανακάλυψαν ότι το στέκι τα έβαλε με την κίνηση επειδή αναδημοσίευσε το άρθρο με το 600! Κακώς κύριοι το βάλατε, εδώ το διαβάσαν χιλιάδες στην Huff post, εσείς είστε που κάνετε ζημιά.(άσε που το λογοκρίνατε κιόλας για να μην φωτογραφίζετε κανένα).
    Που είναι η ΠΟΣ, που είναι τα Σωματεία, που είναι οι επίδοξοι συνδικαλιστές της πλάκας.
    Κομπλεξικοί, γεμάτοι εμπάθεια και προσωπικό μίσος, για άλλη μια φορά τα βάλαν με το blog. Δεν διάβασαν τον σχολιασμό σας.Τα Ελληνικά τους φαίνεται δεν είναι τόσο καλά.
    35 μηχανοδηγοί πλήρωσαν μέχρι σήμερα την προδοτική στάση συνδικαλιστών.Ακούσαμε κάποιους νεόκοπους τότε,να λένε ότι θα δικαιωθούν δικαιολογώντας την προδοτική τους ψήφο.Σήμερα όντως δικαιώθηκαν.35 φύγανε και ακόμα τίποτα με το ευθύνης.
    45 μετατάχθηκαν υποχρεωτικά το 2011.
    Τα ίδια πρόσωπα, το ίδιο έργο, οι ίδιοι θεατές.
    Ένας κλάδος ουραγός, με ελάσσονες συνδικαλιστές στο τιμόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή