Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Αλλαγή πολιτικής, αυτό είναι το ζητούμενο!

168 ΝΑΙ στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και όπως ήταν αναμενόμενο η χώρα οδηγείται σε εκλογές στις 25 Γενάρη. 

Οι σιδηροδρομικοί πλέον έχουν ένα παραπάνω λόγο να θέλουν  αυτές τις εκλογές.Θα κληθούν στην κάλπη να απαντήσουν  αν
επικροτούν την Κυβερνητική πολιτική της ιδιωτικοποίησης των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ ή αν επιθυμούν την αλλαγή πολιτικής για τον σιδηρόδρομο.
Γιατί όπως ξαναγράψαμε, δεν είναι δυνατόν να προπαγανδίζεις την αντίθεση στην ιδιωτικοποίηση, μετά να ψηφίζεις ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ και μετά να κάνεις....απεργίες.


Για εμάς εδώ στο στέκι της έλξης, το δίλημμα αυτό έχει απαντηθεί εδώ και 3 χρόνια , απο την πρώτη μέρα λειτουργίας του blog. 
Και το ζητούμενο πλέον είναι η αλλαγή πολιτικής τόσο για τον σιδηρόδρομο, όσο και για την χώρα μας.

Το στέκι της Έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου