Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Προκηρύχτηκε η ηλεκτροκίνηση Πειραιάς – Σ.Σ. Αθηνών, ύψους 22,7 εκατ.

Ένα έργο, ύψιστης σημασίας για την επιχειρησιακή λειτουργία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκηρύχτηκε. Πρόκειται για την εργολαβία «Oλοκλήρωση αναβάθμισης διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Σ.Σ. Πειραιά - Eξοδος Σταθμός Aθηνών», ύψους 22,7 εκατ. ευρώ. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.Ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών ορίστηκε η
10η Φεβρουαρίου, με τον ανάδοχο να έχει προθεσμία, 10 μηνών, για την ολοκλήρωση του έργου. Η εργολαβία περιλαμβάνει τις υπολειπόμενες εργασίες υποδομής, επιδομής και ηλεκτροκίνησης, στο τμήμα από το Σ.Σ. Πειραιά έως την έξοδο του Σ.Σ. Αθηνών (Λαρίσης), οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν από την «περιβόητη» εργολαβία 994/2005 του ΟΣΕ και οι οποίες είναι απαραίτητες για ένα αυτοτελές και λειτουργικό έργο, κατ΄ελάχιστον, διπλής ηλεκτροκινούμενης σιδηροδρομικής γραμμής.

Φ.Φ. - metaforespres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου