Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Αύριο η μισθοδοσία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αύριο θα καταβληθεί η μισθοδοσία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω των εορτών.Η επόμενη πληρωμή είναι στις 13 Γενάρη.Στην αυριανή πληρωμή (κ στις 13 Γενάρη)στους μηχανοδηγούς θα πληρωθούν τα αναδρομικά των χιλιομέτρων για τις 15 μέρες του Μαίου,ενώ θα καταβληθούν και οι υπερωρίες (υπερέβησαν το πλαφόν) για τους μήνες Σεπτέμβριο - Οκτώβριο.

1 σχόλιο:

  1. Για άλλη μια φορά εκτέθηκαν αυτοί που βρίζαν τους συναδέλφους στο λογιστήριο. Απο τον κομπλεξικό Σαμαροφύλακα της ΠΕΠΕ (που πλέον οι Δακίτες τον κράζουν ανοιχτά),μέχρι τον αετό και νεόκοπο βαστάζο (που... βρίζει ανοικτά τον Σαμαροφύλακα) και τον Μάρκο τον Βαρδαφεύγα(που έγινε γιαλαντζί Κομμουνιστής γιατί νομίζει ότι θα σώσει το τομάρι του,ξέχασε αυτά που έλεγε ότι είμαι περήφανος για την ΣΣΕ αλλά και αυτά που έγραφε νομίζοντας ότι κρύβεται- γιου αντερσταντ Μάρκος Ντοντ γιου;).
    Αυτοί οι τρεις , ο ένας χυδαιότερος απο τον άλλο, επί 4 μήνες βρίζανε συντονισμένα τους συναδέλφους στο λογιστήριο γιατί ....κωλυσιεργούσαν το θέμα με τα αναδρομικά των χιλιομέτρων,αποκρύπτωντας την αλήθεια, ότι δλδ η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν είχε φτιάξει το πρόγραμμα υπολογισμού.(όπως είχατε έγκαιρα εξηγήσει και γράψει εδώ στο στέκι).

    Μόλις αυτό έγινε, τα χρήματα υπολογίστηκαν εντός 10 ημερών όπως είδαν όλοι στο ΜΑΙ!
    Αλλά εκτός απο λασπολόγοι είναι και ανίκανοι.
    Η τριάδα των κομπλεξικών και της καταστροφής.Ανύπαρκτο και το Σωματείο που λέγεται ΠΕΠΕ.
    Η Διοίκηση θα δώσει σε...3 δόσεις τα αναδρομικά και η ξεφτίλα για αυτήν την ενέργεια έμεινε ασχολίαστη.Κιχ δεν βγάλανε τα ανδρίκελα.Και για τις υπερωρίες το ίδιο.Ότι πεί η Διοίκηση.Θέλει μόνο Σεπτέμβρη και Οκτώβρη; Μόνο αυτούς!
    Εγώ όμως τα σχολιάζω.
    Ποιος είμαι ; Θα μάθει πρώτος ο Μάρκος ο ...Αγγλομαθής.(Τι πίνεις και δεν μας δίνει ρε Μάρκο με τον αετό ;)

    Γιου αντερσταντ Μάρκο , ντοντ Γιου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή