Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Σιδηρόδρομος , το μέσο που δεν σταματάει ΠΟΤΕ!

Σιδηρόδρομος  το μέσο που δεν σταματάει ποτέ!
Είναι πάντα έτοιμος για να μεταφέρει επιβάτες και εμπορεύματα ακόμα και  κάτω απο ακραίες καιρικές καταστάσεις.Η φωτογραφία είναι απο σημερινό δρομολόγιο στην περιοχή του Βόλου,(Λατομείο Μελησσιατικων) και εμείς απλά αναδημοσιεύουμε το σχόλιο του  φίλου και μηχανοδηγού Γιάννη Μπαϊρακτάρη (μηχανοστάσιο Βόλου).
Αθάνατε ΟΣΕ, αθάνατα ΜΑΝ ! 
Με αυτήν την φωτογραφία (και με άλλες απο τον Βόλο παρακάτω) ευχόμαστε πολλές άσπρες μέρες απο δω και πέρα σε όλους τους επαγγελματίες σιδηροδρομικούς και σε όλους τους συμπολίτες μας.
Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία!





1 σχόλιο:

  1. Αυτο το τρενο ειναι ο ορισμος του "τρενου-σκυλιου" που δεν καταλαβαινει τιποτα και ειναι παντως καιρου. Απο το 1989, αλλαξαν τα δεδομενα στον Ελληνικο σιδηροδρομο στα μικρα και μεσαια δρομολογια. Μακαρι η εταιρεια τους να τα ειχε αξιοπρεπη, συντηρημενα, επισκευασμενα, ετοιμοπολεμα και οχι στο ονομα της δηθενα καταναλωσης πετρελαιου και υπαρξη νεου τροχαιου υλικου, παραπεταμενα και διαλυμενα σε μορτες και χωρους αποθεσης.

    Δ.Π.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή