Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Πρόστιμο 700 εκατ. δολαρίων ενδέχεται να επιβληθεί στην γαλλική Alstom

Κοντά σε συμβιβασμό με τις αμερικανικές αρχές βρίσκεται η εταιρεία ενεργειακού και σιδηροδρομικού εξοπλισμού Alstom, σύμφωνα με το euronews. Η γαλλική εταιρεία κατηγορείται ότι δωροδόκησε κρατικούς αξιωματούχους στην Ινδονησία, για να αναλάβει έργο σε μονάδα παραγωγής ενέργειας.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόστιμο που
θα αγγίξει τα 700 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που, αν επιβεβαιωθεί, θα αποτελεί ρεκόρ, ακόμα μεγαλύτερο και από αυτό που πλήρωσε η Siemens.

Παράλληλα, με την έρευνα στις ΗΠΑ, η Alstom βρίσκεται στο μικροσκόπιο και των βρετανικών αρχών, που την κατηγορούν ότι «λάδωνε» για να παίρνει δουλειές σε Ινδία, Πολωνία και Τυνησία.  Η Alstom έχει ήδη πληρώσει 53 εκατομμύρια δολάρια για να κλείσει υποθέσεις διαφθοράς σε πέντε χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου