Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Τι συμβαίνει με τα λεωφορεία στην Πάτρα;- Προβλήματα κ στον καθαρισμό στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ;

Απίστευτο περιστατικό έγινε σήμερα στην Πάτρα σε πρωινό δρομολόγιο λεωφορείου προς το Κιάτο.Το παρών έδωσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ζήτησαν -σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στο στέκι της έλξης -  την σύμβαση με την οποία εκτελεί το ΚΤΕΛ δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Αυτή δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα 
το λεωφορείο του ΚΤΕΛ να αποσυρθεί και το δρομολόγιο να γίνει με λεωφορείο και προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που επιστρατεύτηκε την τελευταία στιγμή.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στο στέκι της έλξης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τις επόμενες μέρες έχει κληθεί στις αρμόδιες αρχές για να εξηγήσει τι συμβαίνει με τον καθαρισμό σε βαγόνια τρένων με την καθαριότητα έπειτα απο καταγγελίες επιβατών που διερεύνησε το Υγιεινομικό και προχώρησε σε γραπτή αναφορά προς τις αρχές.
Το στέκι θα αναφερθεί εκτενώς στην υπόθεση σε επόμενες αναρτήσεις καθώς η πληροφόρηση μας λέει ότι η έκθεση των υγιειονομικών υπηρεσιών έβγαλε διαμάντια.
Κλείνοντας , θυμίζουμε ότι ο καθαρισμός  έχει εδώ και καιρό παραχωρηθεί σε ιδιωτικά συνεργεία στα πλαίσια της πολιτικής της δήθεν εξυγίανσης των σιδηροδρόμων.

Το Στέκι της Έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου