Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ γιόρτασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ενισχύει τα δρομολόγια προς Ξάνθη

Η αγάπη είναι το ομορφότερο ταξίδι & η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τους επιβάτες της. Για το λόγο αυτό, σήμερα, 14 Φεβρουαρίου 2018, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσέφερε κόκκινα τριαντάφυλλα & σοκολατάκια σε όλους
τους επιβάτες και επιπλέον δωρεάν γεύμα στους επιβάτες της πρώτης θέσης στους πρωινούς συρμούς Αθήνα-Θεσσαλονίκη & Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Μία χαρούμενη έκπληξη περίμενε, λοιπόν, τους επιβάτες των πρώτων πρωινών συρμών, που αναχώρησαν από την Αθήνα με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη & από τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό την Αθήνα. Οι επιβάτες της οικονομικής θέσης έλαβαν από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και σοκολατάκια, ενώ επιπλέον οι επιβάτες της πρώτης θέσης είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα απολαυστικό γεύμα στο κυλικείο του τραίνου προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εύχεται σε όλους χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το καρναβάλι της Ξάνθης, ενισχύει το δρομολόγιο 90 από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και το δρομολόγιο 601Α, από Ξάνθη προς Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Λόγω των εορταστικών ημερών, οι θέσεις στα συγκεκριμένα δρομολόγια είχαν εξαντληθεί. Για τη μέγιστη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά σε αύξηση των θέσεων στις συγκεκριμένες αμαξοστοιχίες, ώστε να δώσει σε ακόμη περισσότερο κόσμο την ευκαιρία να διασκεδάσει στην «Πόλη με τα χίλια χρώματα», την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 16/02/2018 Αμαξοστοιχία 90
Ώρα αναχώρησης από Θεσσαλονίκη 16:01
Ώρα άφιξη στην Ξάνθη 20:54
Δευτέρα 19/02/2018 Αμαξοστοιχία 601Α
Ώρα αναχώρησης από Ξάνθη 16:52
Ώρα άφιξης στη Θεσσαλονίκη 22:22


Ειδικότερα, επιπλέον 219 θέσεις σε κάθε μια από τις παραπάνω αμαξοστοιχίες θα είναι διαθέσιμες, για να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές στο Ξανθιώτικο καρναβάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου