Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκτακτα βραδινά δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας για το Καρναβάλι. Επιπλέον λεωφορεία στη γραμμή Κιάτο–Πάτρα–Κιάτο

Ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το Πατρινό Καρναβάλι και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, που επιθυμούν να επισκεφθούν την Πάτρα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενισχύει
τα δρομολόγια των τραίνων το Σαββατοκύριακο της Aποκριάς στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα. Επιπλέον, από την Πέμπτη 15/02/2018 έως και την Τρίτη 20/02/2018 ενισχύονται τα δρομολόγια των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Κιάτο–Πάτρα και αντίστροφα.

Για το Σάββατο 17/02/2018 και την Κυριακή 18/02/2018 έχουν προγραμματιστεί έκτακτα βραδινά δρομολόγια. Παράλληλα, αυξάνονται οι χωρητικότητες των συρμών στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας, ώστε οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες όλων των ηλικιών να μετακινηθούν γρήγορα και οικονομικά, από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα και να έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού!

Ειδικότερα, για το Σάββατο 17/02/2018 και την Κυριακή 18/02/2018, δρομολογούνται έκτακτες αμαξοστοιχίες, με αναχώρηση από Άγιο Ανδρέα στις 23:30, στις 00:30 και στη 01:30 και από Άγιο Βασίλειο στις 00:00, στη 01:00 και στις 02:00.

Οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι και το Κιάτο. Στη συνέχεια να μετεπιβιβαστούν στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ -τα δρομολόγια των οποίων το διήμερο θα είναι αυξημένα- με τελικό προορισμό την Πάτρα, γρήγορα και οικονομικά.

Προορισμοί με το τραίνο για τα καρναβάλια της Β. Ελλάδος.

Οι εκδρομείς μπορούν να μεταβούν με τον σιδηρόδρομο οικονομικά και άνετα στα φημισμένα καρναβάλια της Ξάνθης, της Φλώρινας, της Νάουσας και του Τυρνάβου. Όποιο προορισμό κι αν επιλέξουν, μπορούν να διασκεδάσουν και να χορέψουν στους ρυθμούς του καρναβαλιού και να συμμετάσχουν στην κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που λαμβάνουν χώρα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς καθώς επίσης και στον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου