Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Μητσοτάκης : Αδιανόητες οι συνελεύσεις σε ώρες αιχμής στα Μέσα Μεταφοράς!!!! (Θα το αλλάξει άμεσα και αυτό)

Πραγματικά δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα συμβεί στον συνδικαλιστικό Νόμο αν -κάποτε- έρθει στην εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Ενδεικτικό των προθέσεων του,με αφορμή την εξάωρη στάση εργασίας στην ΟΣΥ σήμερα (λεωφορεία Αθήνας),ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έγραψε(κυριολεκτικά) : Είναι αδιανόητο να
μένει η Αθήνα χωρίς λεωφορεία από τις 11 ως τις 6 μμ και να ταλαιπωρούνται οι πολίτες επειδή οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ κάνουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση.
Οι συνελεύσεις αυτές πρέπει να γίνονται τα ΣΚ κι όχι σε ώρες αιχμής. Είναι από αυτά που θα αλλάξουμε αμέσως.


Δικό μας σχόλιο
Βλέπουμε τις απεργίες -και όχι μόνο- να καταργούνται αν έρθει ο Κούλης στην εξουσία και  οι συνελεύσεις να γίνονται μεσάνυχτα (και βάλε) με Νόμο!
Αυτά για όσους υποστηρίζουν ότι ο Μητσοτάκης,απευθύνεται στο κέντρο.
Ακραία νεοφιλελεύθερος για μια ακόμη φορά,απλά και ξάστερα,επιτίθεται σε εργαζομένους και στο συνδικαλιστικό κίνημα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου