Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Tροποιήσεις στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των βοηθών,προκαλούν μικρή καθυστέρηση στην έναρξη της μαθητείας

Τροποποιήσεις ζήτησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο υπάρχον πρόγραμμα μαθητείας των 21 βοηθών μηχανοδηγού προκειμένου αυτό να είναι  αφενός
πιο σύντομο αφετέρου να στοχοποιεί στο τροχαίο υλικό που δεν έχουν εκπαιδευτεί ακόμα οι συνάδελφοι (MAN,Desiro,Railbus),λαμβάνοντας υπόψη ότι εργάζονται επί των αμαξοστοιχιών  4 χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην ημερομηνία έναρξης της μαθητείας,θα ενημερώσουμε άμεσα για τις εξελίξεις τους συναδέλφους.
Για το θέμα έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία του Σωματείου με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. ΆΣ σταθούμε με προσοχή στης λέξεις(πιο σύντομο)όπως όλοι καταλαβενουν τη έχει να πει μια τυπικής διαδικασίας μαθητεια σε 4 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας...... εάν ενδιαφέρει η άποψή μου καμιά έκπτωση σε τέτοια θέματα,ας κάνουμε αλλού!!Καλά μυαλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή