Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Κινητοποιήσεις εξήγγειλε η ΠΟΣ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.), αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη και πραγματοποίηση:

Τριών τρίωρων στάσεων εργασίας τη ΔΕΥΤΕΡΑ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018: α) 05.00’ – 08.00’, β) 13.00’ – 16.00’, γ) 21.00’ – 24.00’  &
24ωρη απεργία την ΤΡΙΤΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 (από 00.00’ έως 24.00’)  του προσωπικού που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο. 

Θέματα της απεργιακής κινητοποίησης είναι: 

1. Η επικείμενη ιδιωτικοποίηση της εταιρείας ΕΕΣΣΤΥ και συγκεκριμένα η λήξη των δεσμευτικών προσφορών στις 06/3/2018.
2. Η συνεχιζόμενη απαξίωση όλων των Εταιρειών που έχει ως αποτέλεσμα τη δυσχέρεια πραγματοποίησης του μεταφορικού έργου.
3. Οι τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τροχαίο υλικό που αγγίζει και σε κάποιες περιπτώσεις τα όρια της ασφαλούς λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου