Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

H ΕΕΣΣΤΥ ανέλαβε τη συντήρηση του τροχαίου υλικού της Rail Cargo Logistics Goldair

Τη συντήρηση του τροχαίου υλικού που θα χρησιμοποιεί η Rail Cargo Logistics Goldair αναλαμβάνει, από την 1η Μαρτίου, η ΕΕΣΣΤΥ.
Ο πρόεδρος της ΕΕΣΣΤΥ ΑΕ, Γιάννης Αντωνιάδης χαρακτήρισε ως
«ιστορικής σημασίας» τη συνεργασία των δύο εταιρειών, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα και παμψηφεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΣΣΤΥ στις 14 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι «η συνεργασία αφορά στην Σύμβαση Συντήρησης από την ΕΕΣΣΤΥ του Τροχαίου Υλικού που θα χρησιμοποιεί η Rail Cargo, με έναρξη ισχύος την 01-03-2018.

Έτσι, από τον ερχόμενο Μάρτιο, “σπάει” το μονοπώλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις εμπορευματικές μεταφορές της χώρας και ανοίγεται η προοπτική στην ΕΕΣΣΤΥ να προσελκύσει και νέους σιδηροδρομικούς πελάτες – παρόχους».

Η τελική συμφωνία υπεγράφη στις 15 Φεβρουαρίου από τους διευθύνοντες συμβούλους της ΕΕΣΣΤΥ και της Rail Cargo, Γεώργιο Αναγνωστόπουλο και Ζακ Κισέογλου, ενώ μετά τις απαραίτητες δοκιμές η Rail Cargo αναμένεται σύντομα να δρομολογήσει τρένα στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου