Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Επιστολή ΠΟΣ για προβλήματα στο Καλιδρομο

Επιστολή της ΠΟΣ σε ΟΣΕ-ΕΕΣΣΤΥ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΡΑΣ κ Υπουργείο Μεταφορών 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και δικές μας ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο νέο τμήμα γραμμής ΤΙΘΟΡΕΑ – ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ, υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα.

Κατά τη διοικητική παραλαβή προς χρήση κατεγράφησαν από την επιτροπή παραλαβής 25 περίπου σημεία τα οποία θα πρέπει να αποκατασταθούν καθώς και παρατηρήσεις από κρατικούς φορείς που έχουν να κάνουν με την ασφαλή λειτουργία της σήραγγας. Παρά ταύτα, από τις 02/02/2018 στο νέο αυτό τμήμα κυκλοφορούν οι εμπορευματικές αμαξοστοιχίες και όπως έχετε προγραμματίσει από 10/02/2018 θα κυκλοφορήσουν και οι επιβατικές αμαξοστοιχίες.
Σας εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας καθώς δεν γνωρίζουμε αλλά θα επιθυμούσαμε να γνωρίζουμε τη σοβαρότητα των παρατηρήσεων και το κατά πόσον αυτές επιτρέπουν την ασφαλή και απρόσκοπτη κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών. Δεν κατανοούμε δε, εάν οι πληροφορίες μας αληθεύουν την άρον – άρον παραλαβή ενός έργου που κατασκευάζεται εδώ και εικοσαετία καθότι θα αλλάξει την εικόνα του σιδηροδρόμου και θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό τις συνθήκες μεταφοράς.
Σας καλούμε να επανακαθορίσετε τις αποφάσεις σας έναντι του σιδηροδρόμου, των επιβατών και των εργαζομένων προκειμένου να εξαλειφθούν πρώτα τα σημεία που παρουσιάζουν πρόβλημα στην ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της κυκλοφορίας και μετά να δρομολογηθούν αμαξοστοιχίες.
Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά την προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Σιδηροδρόμου, το ενδιαφέρον μας για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξή του και σε αυτό το πνεύμα κινείται η παρούσα επιστολή μας.
Ζητάμε όμως να έχουμε άμεση ενημέρωση για τα ανωτέρω καθότι δε δύναται να εγκαλούμεθα για οτιδήποτε συμβεί σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που δεν έχουμε λάβει γνώση.-
     Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας


           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου