Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του σάπιου συνδικαλιστικού κατεστημένου

Επιστρατεύοντας ακόμα και φιγούρες απο κινούμενα σχέδια,προσπάθησαν χτες να ξεπεράσουν κάποιοι (ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών ιδιαίτερα), την ανάρτηση μας για το θέμα της
πληρωμής των κανονικών αδειών επαγγελματικών συνδικαλιστών,που έχουν πλήρη απαλλαγή απο την εργασία τους.
 Ακόμα δε,δεν μας έχουν απαντήσει αν τελικά δηλώνουν απεργοί,τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΣ (ακόμα το Προεδρείο) στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών, ή αναπαύονται την ημέρα του αγώνα.

Όπως σχολίαζε αναγνώστης, όταν θα βρεθεί η ΓΣΕΕ μαζί με την ΠΟΣ,στην τριμερή του Υπουργείου Εργασίας  απέναντι στην ΠΕΠΕ και ρωτήσουν οι μηχανοδηγοί γιατί δεν εκτελεί την κανονική του άδεια, ο Γενικός της Γραμματέας,αλλά την πληρώνετε,αν και σιδηροδρομικός,τότε θα διαπιστώσουν  την άλλη όψη του νομίσματος. 
Γιατί όταν καταγγέλεις την συμφωνία της ΠΕΠΕ, για το θέμα του χρόνου εργασίας,πρέπει να έχεις και την φωλιά σου καθαρή.
Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές,σχολίαζε φίλος,ευχόμενος τελικά ο Κιουτσούκης να εμφανιστεί ως εκπρόσωπος της Συνομοσπονδίας στην Τριμερή,στο ...πλευρό της ΠΟΣ και να μην κρυφτεί όπως συνηθίζει.
Μέχρι τότε καλός ο χαβαλές,αλλά οι σιδηροδρομικοί ξέρουν πολύ καλά πλέον τι κάνουν όσοι τους εκπροσωπούν.
Και φυσικά οι φτηνές δικαιλογίες περί χτυπημάτων στον "θεσμό" απο ορισμένους,για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα τους,όχι μόνο δεν πείθουν κανένα,αλλά εξαγριώνουν ακόμα περσότερο τους συναδέλφους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο: