Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Σε εμπορική (και επιβατικά τρένα) χρήση απο αύριο η νέα χάραξη (Τιθορέα - Λεινοκλάδι)


 Προς χρήση και απο τα επιβατικά τρένα δίνεται αύριο Σαββάτο 10 Φλεβάρη, η νέα χάραξη. Η πορεία  του έργου απο δω και στο εξής αναφέρεται σε 

περίπου 45-60 μέρες εργασιών για να δοθεί και η κάθοδος και η ηλεκτροκίνηση προς χρήση!

Εντωμεταξύ όπως μαθαίνουμε στο ίδιο περίπου διάστημα, θα δοθεί και η γραμμή προς Λυγαριά στην έξοδο του Λειανοκλαδίου προς Δομοκό.
Προς το παρόν,δεν θα γίνουν αλλαγές σε δρομολογιακούς χρόνους ή δρομολόγια,καθώς αυτές θα συμβούν με το πέρας των εργασιών.
Αναφορικά με δημοσιεύματα παραταξιακών blog για το θέμα της σκόνης εντός της γαλαρίας, το Σωματείο μας βρισκόταν σε καθημερινή επικοινωνία τόσο με τους ΜΕΚ όσο και με το προσωπικό που εκτελούσε τα εμπορικά δρομολόγια τις τελευταίες μέρες και όπως έχουμε μάθει,δεν έχει παρουσιαστεί απολύτως κανένα πρόβλημα για τους μηχανοδηγούς.
Την ίδια ώρα ολοκληρώνονται σταδιακά οι εκπαιδεύσεις για το προσωπικό στην σήραγγα στην σχολή του ΚΕΚ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου