Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Προσοντολόγιο - Οι πρώτες παρατηρήσεις για την έλξη

27 χρόνια προϋπηρεσίας για προαγωγή σε θέση Προϊσταμένου με παράλληλη 5ετή προϋπηρεσία σε θέση ευθύνης ! προβλέπει η πρόταση της Διοίκησης για το Οργανόγραμμα. Την ίδια ώρα
Μόνο πτυχίο Μηχανικού ( ΑΕΙ/ΤΕΙ ) δεν λαμβάνονται υπόψη τα υπόλοιπα πτυχία , ακόμα και σε θέσεις που αναφέρονται σε Διοικητική Υποστήριξη.
Δεν αναφέρεται πουθενά η ειδικότητα <<μηχανοδηγός ή μηχανοστασιάρχης>> αλλά υπάλληλος έλξης - δεν γίνεται αναφορά στο ποια θα είναι η διάρθωση στον κλάδο !
Σε τμήματα που αποτελούν εξειδίκευση του κλάδου έλξης , προβλέπεται η δυνατότητα και σε άλλους κλάδους να προαχθούν (πχ Προιστάμενος Τμήματος Παρακουλούθησης Κυκλοφορίας , Προϊστάμενος Τμήματος Διαχείρισης Τροχαίου Υλικού κ Παρακολούθησης Συμβάσεων Τροχαίου Υλικού , Προϊστάμενος Τμήματος Μηχανοστασίου Α.Ι.Ρέντη ) .

Αύριο στις 1 το μεσημέρι η πρώτη συνάντηση της Διοικησης με ΠΟΣ κ Προέδρους Σωματείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου