Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Απίστευτα πράγματα ! Κούρεμα σε καταθέσεις στην Κύπρο

Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις Παρασκευή βράδυ η λήψη της απόφασης.,( η Βουλή θα συνέλθει μέσα στο σαββατοκυρίακο για να το αποφασίσει, οι λογαριασμοί έχουν παγώσει ήδη !)
Είναι πραγματική απίστευτη η απόφαση του χτεσινού Eurogroup και για αυτό κάνουμε - εκτός θεματολογίας μας - ειδική  αναφορά σε αυτήν .
Με αυτήν επιβάλλεται κούρεμα στις καταθέσεις των απλών πολιτών στις Τράπεζες  της Κύπρου από 6 έως και 10% παράλληλα με την επιβολή σκληρού μνημονίου.
Την ίδια ώρα και για την Ελλάδα ο κ. Σαμαράς δήλωνε ότι παραμένει το χαράτσι
στα ακίνητα  και για το 2013 (παρά τις αντίθετες προγραμματικές  δεσμεύσεις της Συγκυβέρνησης). 
Και όλα αυτά για να σωθούν οι Τράπεζες με τα λεφτά των εργαζομένων !

3 σχόλια:

  1. Οι Κουμουνιστάς προελαύνουν ανά την Γηραιά Ήπειρο .
    Αφού κατόρθωσαν να καταλάβουν τα σπίτια των γηγενών Ελλήνων , οι Κύπριοι αδελφοί ε γνώρισαν σήμερον τις συνέπειες της ψήφου εις Κουμουνιστάς στις τελευταίας εκλογάς.

    Και εις άλλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή