Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Δελτίο Τύπου ΠΑΣΚΕ

Λάβαμε κ δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου της ΠΑΣΚΕ
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 13/3/2013 η ΠΑΣΚΕ ενόψει και του 35ουΣυνεδρίου της ΓΣΕΕ, στην οποία επανεπιβεβαίωσε και επικαιροποίησε τις Αρχές και τις Θέσεις της παράταξης.
Ειδικότερα τονίστηκε ότι:
·        Η ΠΑΣΚΕ είναι η αυτόνομη μεγάλη συνδικαλιστική παράταξη των εργαζομένων και όχι το παράρτημα και το μακρύ χέρι κανενός κόμματος-Κυβέρνησης-εργοδότη ή μηχανισμού.
·        Η ΠΑΣΚΕ είναι η αυτόνομη – μαχητική – προοδευτική και αυθεντικά ταξική συνδικαλιστική παράταξη που μάχεται με κάθε τρόπο και μέσο για τα συμφέροντα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων.
·        Η ΠΑΣΚΕ είναι σταθερά προσανατολισμένη στην προοδευτική – δημοκρατική και σοσιαλιστική εξέλιξη των πραγμάτων, της κοινωνίας και της οικονομίας.
·        Η ΠΑΣΚΕ έχει ριζική, ιδεολογική, πολιτική και ουσιαστική διαφωνία με τις μνημονιακές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


Αναλυτικά  η διακήρυξη των θέσεων  εδώ

1 σχόλιο: