Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Eπιστολή ΠΟΣ στον Υπουργό Υποδομών κ. Χατζηδάκη


Με χτεσινή της επιστολή η ΠΟΣ ζητά συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών για το θέμα της υπογραφής ΣΣΕ. Ολόκληρη η επιστολή >
Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Γενικέ,

Ενώ είχαν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της Σ.Σ.Ε. και καταθέσαμε προτάσεις οι οποίες αποτυπώνουν την ιδιαιτερότητα του προφίλ της εργασίας των Σιδηροδρομικών, μονομερώς οι Διοικήσεις ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προχώρησαν στην αλλαγή της μισθοδοσίας του προσωπικού των εταιρειών.
Αποτέλεσμα αυτής της μονομερούς πράξης είναι να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις για τη Σ.Σ.Ε.
Ζητάμε άμεσα συνάντηση μαζί σας για να σας καταθέσουμε τις προτάσεις μας και να συνεχιστεί η διαδικασία της συλλογικής διαπραγμάτευσης για την υπογραφή Σ.Σ.Ε.




Ο Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας


     ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ                         ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου