Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αυτό είναι το ενιαίο





Για να καταλάβουν όλοι οι μηχανοδηγοί κ οι σιδηροδρομικοί τι συμβαίνει σήμερα.
Για 3 αργίες η αποζημίωση φτάνει τα 80 Ευρώ , για 6 ώρες υπερωρία τα 29 Ευρώ για 59 ώρες νύχτα 148 Ευρώ .
ΔΕΝ καταβλήθηκαν επικίνδυνο - ανθυγιεινό και ευθύνης - απο 10 εως και 25% οι νέες μειώσεις και  στις τακτικές αποδοχές .


1 σχόλιο:

  1. Γιατί διαμαρτύρεστε; Πριν λίγο καιρό δεν στείλατε τους υποψήφιους των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ ως εκπροσώπους των εργαζομένων στα ΔΣ των ΤΡΑΙΝΟΣΕ καιΟΣΕ; Πιστέψατε ποτέ ότι οι συνδικαλήσταρχοι εννούν πραγματικά ότι διαφωνούν με τις Κυβερνητικές πολιτικές; Όταν έρχεται η ώρα, αφού κοροϊδέψουν τους συνάδελφους τους, κάνουν την κωλοτουμπίτσα τους και όλα μέλι-γάλα με τα αφεντικά τους. Ο ένας Πρόεδρος τρέχει στα συνέδρια-οπερέτες για ένα Χοντρό και χιλάδες τρόμπες και του άλλου πόνεσε το χέρι από το χειροκρότημα προς τον Πρωθυπουργεύοντα. Άρα μη κλαίτε συνάδελφοι, ότι παθαίνουμε μας αξίζει. Οι περισσόεροι από μας, είναι πεποισμένοι ότι άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Ούτε που το συζητούν. Σκούζουν, κλαίνε, σουρομαδιούνται και μετά ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Με τις υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή