Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Επιστολή ΠΕΠΕ για την ημερήσια αποζημίωση

Η επιστολή της ΠΕΠΕ για το θέμα που ανέδειξε  το στέκι της έλξης Κλικ εδώ  πριν 1 βδομάδα για  την αναδρομική καταβολή των 10 Ε για τις διανυκτερεύσεις στο προσωπικό .
(Στην ίδια κίνηση προχώρησε σήμερα και το Σωματείο της Κίνησης.)
Θέμα Ημερήσια Αποζημίωση – Λάθη στην μισθοδοσία
Κύριοι ,


Με την υπ . αριθ. 1499384/01.03.2012 εσωτερική εγκύκλιο με θέμα <Νέο πλαίσιο μετακινήσεων εντός κ εκτός έδρας > και στο άρθρο VIII. Hμερήσια αποζημίωση , ορίσατε και καταβάλλεται έκτοτε  στο μετακινούμενο προσωπικό έλξης ποσό ημερήσιας αποζημίωσης 29.35 Ε         για την κάλυψη των εκτάκτων εξόδων τα οποία προκαλούνται λόγω της μετακίνησης κ παραμονής του εκτός έδρας για εκτέλεση υπηρεσίας.
Ωστόσο και παρότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις δεν καταβάλλεται στο προσωπικό το εν τρίτο της ημερήσιας αποζημίωσης που δικαιούται για την ημέρα επιστροφής μετά από διανυκτέρευση.(όπως ορίζεται στην παράγραφο 3 του ίδιου άρθρου).
Σας καλούμε να προβείτε άμεσα στην καταβολή των οφειλόμενων ποσών στους δικαιούχους και αναδρομικά από την ημέρα έκδοσης της εγκυκλίου. (01.03.2012 )    .
Επιπλέον στην εξόφληση Μαρτίου , παρατηρήθηκαν πολλά λάθη στις         δευτερεύουσες απολαβές (μη καταβολή ή λανθασμένος υπολογισμός ).  
Παρακαλούμε για την διόρθωση και καταβολή τους στην επόμενη εξόφληση . (16.04.2013).                                                                                
                              
                                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
             Ο Πρόεδρος                                          Ο Γ. Γραμματέας
 

         Τουρλής Βασίλης                                    Θεοδωρόπουλος Ε.



Προς        Δ/νση Προσωπικού
                Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών      
Κοινοποίηση   Δ/ντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλο Αθ.
                        ΔΙΠΛ
                       Λογιστήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου