Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Δελτίο Τύπου ΠΑΣΚΕ


Για το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΓΣΕΕ
H ΠΑΣΚΕ προσηλωμένη στο καθήκον της που είναι αποκλειστικά και μόνο η διασφάλιση των συμφερόντων των δυνάμεων της εργασίας συνεχίζει ενωμένη και δυνατή τον αγώνα για την απόκρουση και ανατροπή των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών.
Στην πιο δύσκολη και τραγική περίοδο για τους εργαζόμενους και τη χώρα, η σταθερή και
συνεπής αγωνιστική και μαχητική δράση της ΠΑΣΚΕ επιβραβεύτηκε από τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.
Παρά τη διάσπαση και την αποχώρηση μιας ομάδας στελεχών, η ΠΑΣΚΕ αναδείχτηκε και πάλι πρώτη δύναμη, λαμβάνοντας ποσοστό 34,5% και 16 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ.
Η ΠΑΣΚΕ συνεχίζει να αποτελεί τη μεγάλη συνδικαλιστική παράταξη και να είναι ο σταθεροποιητικός παράγοντας για την ενότητα, τη δράση και την προοπτική των συνδικάτων στη χώρα μας.
Τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των ανέργων και συνολικά της ελληνικής κοινωνίας καθώς και ο εφιάλτης της ανεργίας και ειδικότερα αυτής των νέων είναι το πρώτιστο ζήτημα στην ατζέντα των διεκδικήσεων της ΠΑΣΚΕ.
Η ΠΑΣΚΕ θα συνεχίσει αταλάντευτα τον αγώνα και την πάλη και θα τιμήσει την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που της δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Το είδαμε στο συνέδριο που χειροκροτούσατε τον Παπανδρέου και για τους εργαζόμενους ούτε μία τοποθέτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Προσκηνιμένοι βγάζετε και ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή