Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΕΠΕ - Αύριο στις 12 στον ΟΜΕΔ

Την Τρίτη 26 Μαρτίου και στις 11 στα γραφεία της ΠΟΣ θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας 
Τα θέματα είναι 


1. Ενημέρωση ( ΣΣΕ - Προσοντολόγιο )
2. ΤΑΠΕΛ 
3. Διάφορα

Επιπλέον αύριο στις 12 στον ΟΜΕΔ ο δημόσιος διάλογος με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την απόφαση του σωματείου μας για τις κινητοποιήσεις στα εμπορικά την ερχόμενη εβδομάδα.

2 σχόλια:

  1. Μαζέψτε- διαγράψτε αυτούς που σπάνε την κινητοποίηση με τον Κανονισμό , φέρνουν τα τρένα ακριβώς σε βάρος της ασφάλειας κ κατόπιν πάνε στο γραφείο του Ρετσινά να το παίξουν παράγοντες.
    Μιλάμε για τον γνωστό γραφικό που θέλει και σωματείο με την κίνηση όταν πριν από μερικούς μήνες τους ξεβίδωνε τα τασάκια και τις καρέκλες απο τα MAN.Έχει γίνει πρώτο θέμα το νούμερο.
    Βάλτε τον εμπορικό απο εβδομάδα να τον λέμε και επίσημα απεργοσπάστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ , ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ , ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ,ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΗΤΑΝ Η ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΦΡΑΓΚΟΙ , ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΜΕΛΟΥΜΕ ΠΙΑ.ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή