Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση στήριξης απο ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ στηρίζει και υποστηρίζει τον αγώνα και τα αιτήματα της Π.Ο.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών) για την υπογραφή Σ.Σ.Ε.
Οι εργαζόμενοι στον Σιδηρόδρομο (όπως και όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας) απαιτούν και διεκδικούν την υπογραφή Συμβάσεων που
θα εξασφαλίζουν τα βασικά και θεμελιώδη οικονομικά και εργασιακά δικαιώματα που έχουν πληγεί βάναυσα από τις κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές.
Καλούμε την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση του ΟΣΕ να εγκαταλείψουν την αυταρχική και αδιάλλακτη στάση τους σ΄έναν εργασιακό χώρο που έχει υποστεί τα πάνδεινα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα εισπράξει την οργανωμένη αντίδραση του συνόλου των εργαζομένων.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου