Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

80 χιλ Ευρώ κέρδος (...πόσα θα είχαμε κερδίσει σαν χώρα ...)

Aλήθεια πόσα θα είχαμε κερδίσει σαν χώρα και σαν Οργανισμός αν δεν είχε επιλεγεί η πολιτική των εργολαβιών στα Δημόσια Έργα ...

Συνεχίζεται η προσπάθεια των συναδέλφων για την αποκατάσταση της σηματοδότησης με ιδία μέσα .

Ενδεικτικό είναι ότι ο Οργανισμός - αν και οι Υπηρεσίες έχουν αποψιλωθεί μετά τις μετατάξεις και τις συνταξιοδοτήσεις - κερδίζει μεγάλα ποσά , αφού αν έδινε εργολαβίες τα κόστη θα εκτοξεύονταν.

Αυτό αποδεικνύεται και απο την νέα γραπτή ευαρέσκεια (που δημοσιεύουμε αριστερά )
του Δ/ντος Συμβούλου κ. Θεοφανόπουλου για τις εργασίες αποκατάστασης που πραγματοποίησαν οι παρακάτω συνάδελφοι >



Σπυρόπουλος Αλέξης , Μίχας Γεώργιος , Μερεντίνης Κωνσταντίνος , Σταθακόπουλος Νίκος , Χρονόπουλος Γεράσιμος και Θεοφίλης Αγησίλαος.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ? Η' ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ?ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, Η ' ΘΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ,ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΕΞΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!!!ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Λ Ε Φ Τ Α Α Κ Ο Μ Α Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ Γ . ΜΕ ΒΙΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ Α.Τ.Μ. , ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!!!Ο ΝΩΟΝ ΝΟΗΤΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή