Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Επιστολή ΠΕΠΕ για εμπορικά

Σημερινή επιστολή του σωματείου μας για το θέμα με τα εφόδια και τον υπόλογο στην Ειδομένη.
Θέμα Κυκλοφορία Εμπορικών Αμαξοστοιχιών  
Κύριοι ,
Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ότι η κυκλοφορία των εμπορικών αμαξοστοιχιών γίνεται χωρίς
να χορηγούνται  στο προσωπικό έλξης τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό εφόδια συνοδείας ( Κινητό ραδιοτηλέφωνο – φακός κτλπ ).
Επιπλέον και παρά τις συνεχείς επισημάνσεις και ενοχλήσεις των μελών μας αλλά και υπηρεσιακών στελεχών της έλξης ο σταθμός Ειδομένης συνεχίζει  μην επανδρώνεται από υπόλογο και επισκέπτη ,πράγμα που σαν αποτελέσμα έχει εκτός των άλλων την μη τοποθέτηση σε εμπορικές αμαξοστοιχίες δίσκου ουράς.
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας.
                                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
             Ο Πρόεδρος                                          Ο Γ. Γραμματέας
         Τουρλής Βασίλης                                    Θεοδωρόπουλος Ε.

Προς        Δ/νση Εμπορευμάτων  κ. Περιστερά
Κοινοποίηση   Δ/ντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλο Αθ.
                        Δ/ντη ΔΙΚΑΜ κ. Ρετσινά  Χ.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!ΤΑ Ρ/Τ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΝ ΦΑΚΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ , ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ Ρ/Τ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ.ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΧΟΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ Ρ/Τ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ , ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή