Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Aνακοίνωση - Καταγγελία ΠΕΠΕ για το θέμα του Προαστιακού


Προς Υπουργείο Υποδομών – ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ – ΠΟΣ
Κ/ση ΜΜΕ 

Για άλλη μια φορά υιοθετείται από τις Διοικήσεις απόφαση υπηρεσιακών παραγόντων που κινείται στην κατεύθυνση της αύξησης της ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού που χρησιμοποιεί τον Προαστιακό.


Εύλογα ερωτήματα δημιουργούνται αν όλα αυτά εντάσσονται στο σχεδιασμό που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση χρόνο στο ποιο κρίσιμο κομμάτι της σιδηροδρομικής υποδομής Αθηνών  - του ΣΚΑ    ( Συγκοινωνιακό Κέντρο Αθηνών) .

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ  – ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ  στην ολοκλήρωση των έργων  δημιουργεί δεύτερες σκέψεις για σκοπιμότητες που ενδεχόμενα υπηρετούν υψηλόβαθμα στελέχη των εμπλεκομένων εταιρειών  (ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ ) με την αδικαιολόγητη ανοχή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  , αλλά και του Υπουργείου  Υποδομών  που παρακολουθεί σαν Πόντιος Πιλάτος  την αύξηση την καθημερινής ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού του Προαστιακού (Πειραίας – Αεροδρόμιο – Κιάτο) .     
Είναι εύκολο από την απόσταση ενός γραφείου να παίρνεις αποφάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την καθημερινή πραγματικότητα .


Κάποιοι επιλέγουν και δυστυχώς εφαρμόζουν και σε αυτό το θέμα την πολιτική του μονόδρομου (κ των εύκολων αποφάσεων μόνο για αυτούς) .Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις όπου πρέπει ΑΜΕΣΑ να συζητηθούν και που θα μείωναν στο ελάχιστο την ταλαιπωρία αν φρόντιζαν οι υπεύθυνοι να συμπεριλάβουν στον σχεδιασμό και αυτούς που ζουν κ εργάζονται καθημερινά στην εκτέλεση των αμαξοστοιχιών. (στελέχη έλξης – σταθμάρχες κυκλοφορίας).

Ζητάμε να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός αυτός κ απαιτούμε από τις Διοικήσεις κ την Πολιτική ηγεσία να σταματήσουν τώρα την απαξίωση της Προαστιακής Συγκοινωνίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ .

Για εμάς κόμπος που δεν λύνεται , κόβεται.

                                      Για     το Διοικητικό Συμβούλιο
                     Ο Πρόεδρος                                     Ο Γ.Γραμματέας


                     Τουρλής Β.                                     Θεοδωρόπουλος Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου