Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Στάσεις εργασίας και στον Προαστιακό (το εξώδικο)


Στάσεις εργασίας και από το Σωματείο Εργαζομένων Προαστιακού στις 3 ,4 και 5 Απριλίου και τις ώρες 16 έως 00.00 μμ.. Το εξώδικο >
Του σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Εργαζομένων Προαστιακού Σιδηροδρόμου», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου 1-3 και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ
Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου 1-3 και εκπροσωπείται νόμιμα.

***************

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας αποφάσισε την κήρυξη και πραγματοποίηση οκτάωρων στάσεων εργασίας στις 3,4 και 5 Απριλίου 2013, (ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ) από ώρα 16:00 μμ έως 00:00 μμ κάθε μίας από τις άνω ημέρες.
Στις άνω στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν τα μέλη του σωματείου μας.
Θέματα και λόγοι για τους οποίους αποφασίστηκε, διαμαρτυρόμενοι, να προβούμε στις άνω μορφές απεργιακής κινητοποίησης είναι :
α) Η άρνησή σας να υπογράψουμε νέα συλλογική σύμβαση εργασίας,
β) Η αδικαιολόγητη, καταρχήν υπαγωγή μας στις διατάξεις του Ν. 4093/2012 (ενιαίο μισθολόγιο), περαιτέρω δε η εσφαλμένη εφαρμογή του σ’ εμάς με άμεσο αποτέλεσμα την περαιτέρω εξαθλίωση των μισθών μας.
γ) η άνευ προηγουμένου ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας και των υπηρεσιών της, έκφανση της οποίας αποτελεί η ανάθεση πρακτόρευσης των εισιτηρίων σε ιδιώτες όπως συνέβη στους σταθμούς Κιάτου, Κορίνθου, Κορωπίου, Πειραιά αλλά και Δ. Πλακεντίας.
δ) το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της εταιρίας δια του ΤΑΙΠΕΔ.
Με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νομίμως την παρούσα, προς την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου 1-3 και εκπροσωπείται νόμιμα, προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες.
Γίνεται μνεία ότι επικολλήθηκε ένσημο ΤΠΔΑ εκ ευρώ 1,15.
Αθήνα, 29 Μαρτίου 2013
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου