Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Έως τα τέλη Μαρτίου θα έχει περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Έως τα τέλη Μαρτίου θα έχει περάσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων). Αυτό επανέλαβε ο υπουργός Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης, στην συνέντευξη τύπου για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων.
«Όλους αυτούς τους μήνες έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, κυρίως με
την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να αντιμετωπιστούν διάφορα επιμέρους θέματα ως προς το θεσμικό πλαίσιο και ως προς τις κρατικές ενισχύσεις.
Πιστεύω ότι τα πράγματα πια ωριμάζουν, είμαστε και εδώ στην τελική ευθεία, έτσι ώστε αφού ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων στο ΤΑΙΠΕΔ, το ΤΑΙΠΕΔ, έχοντας πια και συμβούλους αποκρατικοποίησης να ξεκινήσει τη διαδικασία αποκρατικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της εταιρείας συντήρησης του τροχαίου υλικού της ROSCO, από τον Ιούνιο», υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών.  
Παράλληλα, όπως τόνισε, τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμο το σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση των οδικών, επιβατικών μεταφορών, το οποίοι θα λαμβάνει ειδική μέριμνα για απομακρυσμένες περιοχές και τις άγονες γραμμές. Το χρονοδιάγραμμα για την απελευθέρωση έχει οριστεί για το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου