Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Το στέκι βάρεσε κόκκινα, η Ομοσπονδία ακόμα ασχολείται με "διαρροές"

Και μια ερώτηση στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας!
Μιας και η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών σήμερα μας επικαλέστηκε σε επιστολή της για την "διαρροή" των εγγράφων για τις προαγωγές,εμείς με την σειρά μας οφείλουμε να
καταδείξουμε σε όλους γιατί αποτελούμε ένα μεγάλο αγκάθι στο σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό κατεστημένο.

Αποτελούμε το μεγάλο  πρόβλημα των "μεγαλοσυνδικαλιστών"γιατί πολύ απλά ενημερώνουμε καθημερινά έγκαιρα και έγκυρα όλους τους σιδηροδρομικούς.
Με συνέπεια και κυρίως με άποψη!
Το στέκι της έλξης χτύπησε κόκκινο τον Μάιο ξεπερνώντας τα 100 χιλιάδες μοναδικά πατήματα σε ένα μήνα για πρώτη φορά στην σύντομη πορεία του στην blogοσφαιρα! Kαι αυτό με μόλις 171 αναρτήσεις για όλο τον μήνα (Μέσος Όρος 5-6 την ημέρα) γεγονός που καταδεικνύει την μεγάλη αναγνωσιμότητα !
Το στέκι της έλξης,το blog των μηχανοδηγών πλέον θα πρέπει να αναβαθμιστεί καθώς ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε αναγνωσιμότητα και εμείς σαν διαχειριστική ομάδα δεσμευόμαστε  προς όλους τους αναγνώστες μας ότι θα αναλάβουμε την πρωτοβουλία για να πραγματοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την μετέπειτα πορεία του χώρου ενημέρωσης ΟΛΩΝ των σιδηροδρομικών. Με εκπλήξεις και χωρίς πολλά λόγια.

Ας δούμε τι διαβάσατε περισσότερο αυτόν τον μήνα

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Περιμένουμε απο τον Πρόεδρο της ΠΟΣ που ενοχλείται απο τις διαρροές να μας απαντήσει επίσημα -επιτέλους- αν η Ομοσπονδία καταβάλει ετησίως 2.500 Ευρώ για την λειτουργία του επίσημου blog της. Αν αυτό ισχύει τότε πρόκειται για μια τραγική κατάσταση,τουλάχιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου