Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Η προκήρυξη για τα τμήματα στον ΟΣΕ

Το στέκι της έλξης χρώσταγε την δημοσίευση της προκήρυξης για τις θέσεις των τμηματαρχών στον ΟΣΕ. Όπως είχαμε γράψει δημοσιεύουμε τα κείμενα που έχουμε στην κατοχή μας εδώ και 15 μέρες και αποδεικνύουν ότι το στέκι όταν έγραφε για το θέμα είχε πλήρη ενημέρωση.Επειδή μάλιστα είχαμε και ερωτήσεις συναδέλφων, στα κείμενα αφήνουμε να  φαίνεται και η
υπογραφή του Δ/ντος Σύμβουλου και της Διευθύντριας Προσωπικού.
Πολλοί μας ρωτήσανε επίσης για το γιατί η προκήρυξη ακόμα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα.
Αυτό δεν είναι δικό μας θέμα,απαντάμε ας ερωτηθεί η Διοίκηση του ΟΣΕ για το πότε σκοπεύει να το κάνει.
Εμείς, χάρη στην βοήθεια συναδέλφων που μας ενημέρωσαν και θέλουν οι σιδηροδρομικοί να γνωρίζουν τι έρχεται,είχαμε το υλικό και γράψαμε για το θέμα.

Επαναλαμβάνουμε ότι ποτέ δεν καταλάβαμε τον λόγο επίθεσης όλου του συνδικάτου στο blog μας επειδή αποκάλυψε ότι έρχονται προαγωγές στον ΟΣΕ. (αυτός ήταν και ο τίτλος της ανάρτησης μας).
Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου