Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Παραφιλολογίας συνέχεια, ή μήπως ευσεβείς πόθοι;

Οι γνωστοί άγνωστοι έχουν κάνει και πάλι την επανεμφάνιση τους τις τελευταίες μέρες δημιουργώντας ανησυχία στο προσωπικό έλξης. Το στέκι γνωρίζει ποιος είναι πίσω απο 
την φήμη που έχει καλλιεργηθεί τις τελευταίες μέρες γύρω απο το θέμα των κυκλωμάτων εργασίας.

Συγκεκριμένο πρόσωπο μεταφέρει  στους μηχανοδηγούς ότι σχεδιάζονται κυκλώματα εργασίας που θα αυξάνουν τις ώρες μηχανοδήγησης πέραν των ισχυόντων και συμφωνηθέντων κανονισμών ενώ μεταφέρει και την άποψη του ότι υπάρχει σχεδιασμός έτσι ώστε η παραβίαση των ωρών μηχανοδήγησης να συνοδεύεται απο διάφορα "τυράκια".
Μηχανοδηγοί που επικοινώνησαν μαζί μας, μας ανέφεραν τα όσα λέγονται και εμείς με την σειρά μας απαντήσαμε ότι αυτά είναι ψευδή,ανυπόστατα αλλά δεν αποκλείουμε να αποτελούν και ευσεβείς πόθους προσώπων που στο παρελθόν θέλανε να συνδυάσουν την εντατικοποίηση της εργασίας μας με διάφορα "τυράκια".
Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν καθώς καμία περαιτέρω ενέργεια για την εντατικοποίηση και παραβίαση των κανόνων ασφαλείας ΔΕΝ πρόκειται να γίνει δεκτή απο την ΠΕΠΕ.
Καλούμε τους μηχανοδηγούς να κλείνουν τα αυτιά τους σε αυτά τα σενάρια και να επικοινωνούν με το Σωματείο μας για να μαθαίνουν την πραγματικότητα γύρω απο τα καθημερινά σενάρια που κυκλοφορούν οι γνωστοί - "άγνωστοι"..

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου