Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ξεκινά το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου σιδηροδρομικών στην Λεπτοκαρυά!

Το στέκι της έλξης θα είναι εκεί, μαζί με την ομάδα ποδοσφαίρου του Μηχανοστασίου Θεσσαλονίκης που θα κοντραριστεί με την ομάδα της Λάρισας,της Λαμίας ,3 ομάδες απο την Ιταλία την ομάδα της Γαλλίας, Ελβετίας και 2 ομάδες απο την Ουγγαρία.
Την διοργάνωση έχει αναλάβει  ο πολυμήχανος και πάντα ενεργητικός
Νίκος Αποστολίδης,φίλος και συνταξιούχος μηχανοδηγός απο το μηχανοστάσιο Λάρισας,ο Γιάννης Μάνθος επίσης μηχανοδηγός και φίλος μας ενώ την εκδήλωση στηρίζει και το Σωματείο μας αλλά και η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ,η Ομοσπονδία και ο Λαρισαικός.
Εμείς ευχόμαστε σε όλους καλούς αγώνες και ....χαλαρά γιατί οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Καλαμάρας κατεβαίνει με άγριες διαθέσεις κατόπιν εντολής του Ιβάν,που ζητά επιτέλους η Θεσσαλονίκη να κατακτήσει ένα τρόπαιο στην μπάλα.(το βλέπουμε στην φώτο κάτω αριστερά). 
'Ηδη ο έφορος της ομάδας του Μ.Θ.,έχει διαμηνύσει στο διαιτητικό τρίο ότι δεν θα ανεχτεί το παραμικρό σφάλμα ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δηλώνει ότι η ομάδα του βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, πράγμα που θα αποδείξει το βράδυ της Δευτέρας που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του τουρνουά.

Το στέκι της έλξης θα καλύψει το τουρνουά δημοσιεύοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου