Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Νέο κρούσμα επίθεσης που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Άνω Λιόσια -Αθήνα

Νέο κρούσμα επίθεσης δέχτηκε συρμός που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Λιόσια - Αθήνα.
Συγκεκριμένα μικρή ομάδα αγνώστων εκσφενδόνισε πέτρες εναντίον του συρμού, με αποτέλεσμα να
σπάσει το μπροστινό τζάμι της καμπίνας και να τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο ο συνάδελφος από το προσωπικό ελέγχου και κίνησης αμαξοστοιχιών που εκτελούσε υπηρεσία και βρισκόταν μέσα στην καμπίνα την στιγμή εκείνη. 
Ακόμα ένα συμβάν έρχεται να προστεθεί στα τόσα άλλα που έχουν συμβεί, τα οποία κατήγγειλε και πρόσφατα το Σωματείο με το τελευταίο εξώδικο και το οποίο υπενθυμίζουμε είναι ακόμα σε ισχύ!!!
Περιμένουμε επιτέλους οι αρμόδιοι να αφυπνιστούν και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια προσωπικού και επιβατών...















Πηγή Ανεξάρτητη Σιδηροδρομική Κίνηση (ask-proastiakos.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου