Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Με κέρδη κλείνει το 2015 η ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που έχουμε στο στέκι της έλξης,η χρήση του 2015 βρίσκει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχυμένη καθώς κλείνει με κερδοφορία που ξεπερνά τα 2.5 εκκατομύρια Ευρώ.

Καταρίπτεται πλήρως ο μύθος
των συστημικών ΜΜΕ ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει περάσει σε ζημιές,ενώ είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η εταιρεία έχει σαφή πλεονεκτική θέση έναντι οποιουδήποτε ανταγωνιστή.
Καταρίπτεται ο μύθος για τις ζημιές απο τα εμπορικά και την Ειδομένη,αφού τα τρένα της Cosco περνάνε κανονικά απο Βουλγαρία και μάλιστα σε αυξημένο ρυθμό το τελευταίο διάστημα.
Αν μάλιστα προχωρήσουν και οι 74 προσλήψεις μηχανοδηγών τα κέρδη για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μεγιστοποιηθούν.

Για αυτό θα πρέπει και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πρέπει να παραμείνει ΔΗΜΟΣΙΑ εγγυητής του ανταγωνισμού στις εμπορευματικές και επιβατικές σιδηροδρομικές μεταφορές.

Το στέκι της έλξης  - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου