Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Δημήτρη, βάλε φωτιά !!!!

Ξανααναβει αύριο  η ατμαμαξα με την παρουσία 2 μηχανοδηγών από τον Βόλο! Οι συνάδελφοί Σκαφιδας κ Βούλγαρης (Δημήτρηδες και οι 2)θα φροντίσουν  να είναι όλα
έτοιμα και αύριο να πραγματοποιηθουν οι εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα.
 Το Σωματείο μας σε συνεργασια με την ΔΙΚΑΜ έχει πραγματοποιησει ενέργειες για την εκπαίδευση και πιστοποιηση και άλλων μηχανοδηγών στις ατμαμαξες. Το προσωπικό έλξης στο Διακοπτό θα φροντίσει για την πραγματοποίηση των υπολοίπων δρομολογίων,  όπως κάνει καθημερινά στη πλέον μαγευτική διαδρομή στον Ελληνικό σιδηρόδρομο., στον Οδοντωτό Σιδηροδρομο που γιορτάζει φέτος τα 120 χρόνια από την ίδρυση του!

Το στέκι της έλξης - Το blogτων μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου