Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Με νίκη τελείωσε η χρονιά για την ομάδα μπάσκετ του ΠΜΚ ΟΣΕ Αττικής

9η  συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μπάσκετ του ΠΜΚ ΟΣΕ που χτες  ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του Εργατικού Κέντρου Αθήνας με νίκη επί της Alfa Glass στο ΟΑΚΑ με σκορ
57-39.
Τους πόντους της ομάδας του Πολιτιστικού σημείωσαν οι
Καραχάλιος Νίκος 6, Γρηγοριάδης Βασίλης, Ακλιδάκης  Γιάννης 4, Γενιδούνιας Κώστας 7, Κλειδαράς Αντώνης 1 , Δρίτσας Νίκος 4, Βαγενάς Γρηγόρης 2, Καραμαγκέλας Γρηγόρης 9, Κουρεντζής Βασίλης 6,Συριόπουλος Θέμης 18. Προπονητής της ομάδας έχει αναλάβει ο Γιώργος Κατσιφαράκης(φώτο κάτω αριστερά).

Μεγάλος απών απο το χτεσινό ματς ο Κώστας Κοίλιαρης που τραυματίστηκε πριν 2 αγώνες στον αγκώνα και βρίσκετε σε φάση ανάρρωσης.

Στην ομάδα επίσης συμμετείχαν κατά την διάρκεια της χρονιάς οι Νίκος και Ευγένιος Γάκιας και ο Βαγγέλης Κτιστάκης.






Το επόμενο ραντεβού της ομάδας μπάσκετ -αν όλα πάνε καλά και ο ΠΜΚ συνεχίσει να στηρίζει το τμήμα- είναι στις αρχές του φθινοπώρου του 2016 όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την νέα χρονιά.
Οφείλουμε και πάλι να συγχαρούμε το Πολιτιστικό Μορφωτικό Κέντρο ΟΣΕ Νομού Αττικής που στηρίζει μέσα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όλα τα τμήματα του.












Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου