Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Οι προαγωγές που έρχονται στον ΟΣΕ (1η προκήρυξη)


 Αφού τελείωσαν  οι εκλογές στα Σωματεία ,το στέκι της έλξης δημοσιεύει το πρώτο κείμενο που επιβεβαιώνει τα όσα γράψαμε για τις προαγωγές στον ΟΣΕ. Δημοσιεύουμε την προκήρυξη για την προκήρυξη πλήρωσης θέσεων των 9 Προϊσταμένων Υπηρεσίας μετά τις εκλογές γιατί δεν επιθυμούσαμε να δυναμιτίσουμε κ άλλο το κλίμα.
Παρακολουθήσαμε   με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το
πανικόβλητο σύστημα να προσπαθεί να μας βγάλει απο αναξιόπιστους μέχρι εγκάθετους επειδή ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ πρώτοι ότι έρχονται προαγωγές στον ΟΣΕ!

Όταν κάνουμε άλλες αποκαλύψεις,δεχόμαστε τα θερμά συγχαρητήρια όλων,τώρα που αποκαλύψαμε τις προαγωγές όλοι πέσαν πάνω μας και απορούμε γιατί.
Όταν άλλα blogs δημοσιεύουν υπηρεσιακά έγγραφα πρώτα,είναι προφανώς αποκαλύψεις, όταν τα δημοσιεύει το στέκι της έλξης είναι Σαββάτο βράδυ....
Ενοχλούμε και το ξέρουμε...
Οι αποδείξεις για το ότι το στέκι είναι το εγκυρότερο ενημερωτικό blog.
Τα έγγραφα που έχουμε στην κατοχή μας εδώ κ 10 μέρες , φέρουν την υπογραφή του Δ/ντος Συμβούλου κ. Πετράκη, της Διευθύντριας Προσωπικού κ άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.
Θα δημοσιεύσουμε κ την προκήρυξη για τις θέσεις προϊσταμένων τμημάτων για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου