Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Τελικά υπάρχει ΠΑΣΚ-Σ! Αλλά ποιοι είναι οι Πασκίτες;


Τελικά υπάρχει ΠΑΣΚ στο σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό κίνημα!Αφού τελειώσαν οι εκλογές σε όλα τα Σωματεία χωρίς να υπάρξει ούτε ένα ψηφοδέλτιο με το όνομα ΠΑΣΚ (κάποιοι ντρέπονται προφανώς),η ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών έβγαλε ανακοίνωση με την οποία επανεμφανίζεται! Μάλιστα οι ΠΑΣΚίτες ξεπερνούν κάθε όριο θράσους αφού αναφέρουν ότι
οι αντίπαλες παρατάξεις δεν τολμούν να αντιπαρατεθούν δημόσια μαζί τους!

Αλήθεια όμως πως να αντιπαρατεθείς με ένα ψηφοδέλτιο που δεν υπάρχει και ΠΑΣΚίτες φαντάσματα;
Γιατί ντρέπονται δημόσια να πουν ότι είναι ΠΑΣΚ;

Πρόκειται για αυτογελοιοποίηση όσων υπογράφουν αυτήν την ανακοίνωση. (ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να την διαβάσετε) 
Όπως κατρακύλησε η Ομοσπονδία αυτήν την τριετία,έτσι κατρακυλά και η ηγεσία αυτής της ΠΑΣΚ (ή τέλος πάντων όσοι είναι σε αυτήν την ΠΑΣΚ,γιατί δεν ξέρουμε ποιοι είναι ακριβώς).

Ωστόσο να μην ξεχνάμε ότι οι σιδηροδρομικοί στα παραδοσιακά σωματεία επιβράβευσαν τους αόρατους ΠΑΣΚίτες που μάλιστα δηλώνουν και κυρίαρχοι στο σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό γίγνεσθαι σε μια αλαζονική δήλωση ανεύ προηγουμένου κ μάλιστα όταν το θέμα της πρωτιάς στην ΠΟΣ είναι ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΟ.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

2 σχόλια:

  1. Οποτε στην Ιστορία οι πολιτικές έριδες μάστιζαν την κοινωνία, το αποτέλεσμα ήταν η δυστυχία και ο "αργός θάνατος" κρατών και λαών.

    Ας μην υποτιμούμε κανέναν, "ηττημένο" ή "νικητή" γιατί εχθροί μας δεν είναι οι απλοί άνθρωποι γύρω μας, που υποφέρουν από τις πολιτικές των κομμάτων. Εχθροί μας είναι όσοι επιβουλεύονται την πλούσια χώρα μας. Μια χώρα που χρόνια τώρα κάποιοι "εντεταλμένοι" μετέτρεψαν στην πιο φτωχή και τους Ελληνες ανάμεσα στους πιο "δυστυχισμένους" λαούς της Ευρώπης.

    ΤΕΛΟΣ όποιος ψάχνει για ΕΦΙΑΛΤΕΣ που πρόδωσαν την Ελλάδα, ας αναλογιστεί τι έκανε για να τους βρεί και να τους τιμωρήσει!!

    Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

    ΥΓ: Δέκα χρόνια έψαχναν στα βουνά οι Σπαρτιάτες τον ΕΦΙΑΛΤΗ για να τον βρούν και να τον τιμωρήσουν. (Ετσι τουλάχιστον καταγράφει η Ιστορία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΠΑΣΚίτες που δεν είναι ΠΑΣΟΚ; Ή είναι; Με το Ρέππα, τον Τσιόκα, το Λοβέρδο, τον Μπένι, τον Πάγκαλο, το Σημίτη και τ' άλλα παιδιά; Ο αναστηθείς Λαλιώτης, που λειτουργεί πυροσβεστικά ανάμεσα σε Φωφώ και Μπένι, τους αμόλησε;
    Το πολιτικό απολίθωμα που αυτοτροφοδοτείται από τους πλέον ανερμάτιστους και κενολόγους Συνδικαλιστές του Δημοσίου, με εκπαίδευση στην Χαρ. Τρικούπη, δεν έχει πλέον καμιά χρησιμότητα για το λαό και την κοινωνία. Με σκέψη και λόγο που λίγο απέχει από αυτή του Τζήμερου, ουρλιαχτά και κοινοτοπίες, βγάζει μίσος για το λαό που τους έφτυσε και συγκινεί μόνο τους εαυτούς τους. Διαλυθείτε να μη σας πληρώνουμε κι όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή