Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση απο Συνδικαλιστική Σιδηροδρομική Κίνηση Αλλαγής

Η  Συνδικαλιστική Σιδηροδρομική Κίνηση Αλλαγής ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στις εκλογές του ΣΣΒΕ και για τη στήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους στο ψηφοδέλτιό μας. Μία παράταξη, που μέσα σε
σύντομο χρονικό διάστημα προσπάθησε να πείσει  ότι θα είναι ανεξάρτητη και αυτόνομη σε όλες τις  αποφάσεις τις. 
Πολλοί προσπάθησαν να μας κατηγορήσουν. Όλος ο μηχανισμός ενοχλήθηκε. Κάποιοι όμως μας πίστεψαν και μας στήριξαν. Απίστευτο ήταν ότι και κάποιοι συνταξιούχοι στρατολογήθηκαν στην προσπάθεια σπίλωσης. 
Εμείς μπορούμε να δώσουμε ΜΙΑ υπόσχεση. 
Οι εκλογές τελείωσαν και όλοι οι συνάδελφοι που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια  του ΣΣΚΑ θα ήμαστε παρών και δίπλα σε όλους τους συναδέλφους. Στις δύσκολες μέρες που έρχονται θα πρέπει να ήμαστε όλοι ΜΑΖΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου