Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Κατά ψηφίστηκε ο απολογισμός δράσης της ΠΕΠΕ

Μεγάλη ένταση στην συνεδρίαση του ΔΣ. Όπως ήταν αναμενομενο ΔΑΚΕ κ ΠΑΣΚ καταψήφισαν τον απολογισμό δράσης γιατί ....δεν έγινε τίποτε! 
Παραληρημα του Γενικού Γραμματέα που

χαρακτήρισε -εμμέσως- ηλιθιους τους μηχανοδηγούς λεγόντας πως έπεσαν θύματα κοροϊδίας στις τελευταίες εκλογές του Σωματείου μας επειδή δεν ψήφισαν ΔΑΚΕ κ ΠΑΣΚ αλλά +ΣυνΕξέλιξη.
Ίδια γλώσσα και από την ΠΑΣΚ σε ποιο ήπιους τόνους.
Ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου σε ένα πραγματικό παραληρημα επισήμανε ότι είναι ευτύχημα που διπαραγματευτηκε η ΠΟΣ κ όχι η ΠΕΠΕ την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. 
Όταν του επισημάνθηκε ότι κ ο ίδιος θα ήταν στην διαπραγματευτική ομάδα της ΠΕΠΕ και πως με οσα λέει χαρακτηρίζει ανίκανο τον εαυτό του , απλά κοίταζε τοΝ. ...ουρανό! 
Με λίγα λόγια συνάδελφοί,  ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ έβγαλαν τα εσώψυχα τους σε μια ψηφοφορία για ένα απολογισμό δράσης !
Οι συνελεύσεις αποκτούν πλέον ιδιαιτερο ενδιαφέρον και θα ειπωθούν πολλά. 
Ο Πρόεδρος του Σωματείου πάντως σήκωσε το γάντι , προκαλώντας ΔΑΚΕ κ ΠΑΣΚ να καταθέσουν πρότασή μομφής , πράγμα που φυσικά δεν έγινε ποτέ. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου