Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ανάταξη της τηλεδιοικησης στον Προαστιακό Αθήνας ζητά η ΠΕΣΟΣΕ


Με επιστολή της στον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΣΕ η ΠΕΣΟΣΕ ζητά την άμεση εκκίνηση των εργασιών για την ανάταξη της τηλεδιοίκησης στον Προαστιακό Αθήνας.Διαβάζουμε: 

           Στο ΔΣ της ένωσης μας στις 19/5/2016 μετά από διεξοδική συζήτηση ενεκρίθη ανάλυση-πρόταση για την σηματοδότηση της γραμμής ΣΚΑ-Κιάτου.
           Κατά την θεώρηση μας νομίζουμε ότι αυτή η πρόταση μπορεί να υλοποιηθεί μέσα σε τακτό χρονικό διάστημα. Για αυτό σας την επισυνάπτουμε προς μελέτη και υλοποίηση  της. Τοιουτοτρόπως θέλουμε  να διευκολύνουμε την εργασία των συναδέλφων αφενός  και αφετέρου να διασφαλίσουμε και να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της κυκλοφορίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου