Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Κοντά στην απόκτηση σιδηροδρομικής άδειας η Piraeus Europe Asia Rail Logistics

Ολοένα και «στενεύει» ο κλοιός γύρω από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία πρόκειται να αποκτήσει ακόμα ένα ανταγωνιστή στις εμπορευματικές μεταφορές.
Έτσι, μετά την Rail Cargo Logistics Goldair, η οποία αποτελεί κοινοπραξία των Αυστριακών Σιδηρόδρομων (Rail Cargo Logistics) και της Goldair, η Piraeus Europe Asia Rail Logistics βρίσκεται κοντά στην
απόκτηση σιδηροδρομικής άδειας.

Η νέα εταιρεία, η οποία έχει έδρα στο Λονδίνο, εκτιμάται ότι επιδιώκει την επίτευξη συνεργιών με την Coscoγια τη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων από το λιμένα του Ικονίου.

Μάλιστα, αρκετοί θεωρούν ότι πρόκειται για το “plan B” της Cosco, σε περίπτωση που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ιδιωτικοποιηθεί ή οδηγηθεί σε εκκαθάριση, κατόπιν υπόδειξης της ΕΕ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου