Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Αποτελέσματα εκλογών Σ.Σ.Β.Ε.

Έγινε η έκπληξη απο την Σιδηροδρομική Κίνηση Αλλαγής που βρέθηκε καθαρά στην 2η θέση και αλλάζει το τοπίο στον Σ.Σ.Β.Ε. 
Μεγάλη πρωτιά της ΔΑΚΕ (αυτοδυναμία) στον Σ.Σ.Β.Ε.καθώς η παράταξη της έλαβε 
195 ψήφους  και εκλέγει 6 αντιπροσώπους στην ΠΟΣ (ποσοστό 52%)  ενώ για το ΔΣ έλαβε 193 ψήφους και εκλέγει 11 μέλη στο Δ.Σ. (ποσοστό 51%).

Δεύτερη η Συνδικαλιστική Σιδηροδρομική Κίνηση Αλλαγής που έλαβε 81 ψήφους και εκλέγει 3 αντιπροσώπους στην ΠΟΣ (22%) ενώ για το ΔΣ έλαβε 90 ψήφους και εκλέγει 5 μέλη στο Δ.Σ. (24%).

Τρίτη η παράταξη του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.  που έλαβε 60 ψήφους  και εκλέγει 2 αντιπροσώπους στην ΠΟΣ ενώ για το ΔΣ έλαβε 60 ψήφους και εκλέγει 3 μέλη στο Δ.Σ.

Τέταρτο το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών που δεν κατάφερε να εκλέξει αντιπρόσωπο στην ΠΟΣ αφού έλαβε 31 ψήφους ενώ για το ΔΣ έλαβε 33 ψήφους  και εκλέγει 2 μέλη στο Δ.Σ.

Τέλος τελευταία η Συσπείρωση που δεν κατάφερε να εκλέξει κανένα αντιπρόσωπο σε ΠΟΣ κ ΔΣ αφού έλαβε μόλις ψήφους 7 κ 4 ψήφους αντίστοιχα

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

 (Η παράταξη της Σ.Σ.Κ.Α στηρίχτηκε απο το Δίκτυο Σιδηροδρομικών ενώ το ΕΜΕΙΣ απο την ΠΑΣΚ.)

2 σχόλια:

  1. Το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών ας κοιμηθεί όπως έστρωσε.
    Χαδάκια και φιλάκια με την ΔΑΚΕ στην έλξη,αγκαλιές με την ΠΑΣΚΕ στην ΓΣΕΕ και να ασχολείται μόνο το Δίκτυο στην ΠΟΣ και στον σιδηρόδρομο.
    Σύντροφοι αν δεν το καταλάβατε,υποστήκατε χοντρή ήττα,που φτάνει πλέον τα όρια της ιδεολογικής πανωλεθρίας με την συνδικαλιστική σας συμπεριφορά.
    Ξανασκεφτείτε το λιγάκι απο τούδε και στο εξής.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω ο αγωνιστής ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ!!!
    Συνεχίστε σύντροφοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή