Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Εθελοντική αιμοδοσία απο την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εθελοντική αιμοδοσία στον 9ο όροφο της Καρόλου πραγματοποιεί η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Πέμπτη 19 Μαίου και ώρα απο 09.00 π.μ εως 14.00μμ.
 Όποιοι από τους συναδέλφους μπορούν και έχουν την δυνατότητα, είναι πραγματικά σημαντικό να ενισχύσουν  αυτήν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια από το σωματείο εργαζομένων του
Προαστιακού με την δημιουργία Τράπεζας Αίματος. Οι δυνατότητες της Τράπεζας Αίματος, διασφαλίζουν την κάλυψη κάθε έκτακτης ανάγκης των μελών της σε αίμα εφόσον χρειαστεί. Οι αιμοδότες στην Ελλάδα δυστυχώς δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας και έτσι εισάγουμε ένα αριθμό μονάδων (30.000 περίπου) από την Ελβετία, προσφορά του Ελβ. Ερ. Σταυρού με ένα μεγάλο κόστος μεταφοράς για το ΕΣΥ. Περίπου 300 ευρώ ανά φιάλη. Οπότε γίνεται κατανοητό πόσο αναγκαία είναι η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ….Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου