Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Μετά τους Ρώσους, έρχονται οι Ιταλοί για απευθείας συναντήσεις με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μετά τους Ρώσους, οι οποίοι – ωστόσο – δεν πέρασαν από το ΤΑΙΠΕΔ, έρχονται οι Ιταλοί για απευθείας συναντήσεις με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Αντιπροσωπεία των Ιταλικών Σιδηροδρόμων (Ferrovie dello Stato Italiane), πιθανότατα σε ανώτερο ή και ανώτατο επίπεδο
(διευθύνων σύμβουλος ο Renato Mazzoncini), θα επισκεφθεί - την ερχόμενη εβδομάδα - την Αθήνα.

Η κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει οριστεί στις 22 Ιουνίου, αρχικό ενδιαφέρον έχουν επιδείξει οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι, η ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ και οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι.

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του κ. Mazzoncini, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποτιμάται κάτω από τα 100 εκατ., ποσό το οποίο δεν θεωρείται απαγορευτικό για τους Ιταλούς.

Αυτό, διότι, το 2015, είχαν έσοδα 8,58 δις., έναντι 8,39 δις. το 2014, ήτοι αύξηση 2,3%. Το σύνολο των εσόδων περιλαμβάνει πωλήσεις από επιβάτες και εμπορεύματα, αλλά και από έργα υποδομών. Αντίστοιχα, τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 464 εκατ., έναντι 303 εκατ. το 2014.

Αναλυτικά στοιχεία για τους Ιταλικούς Σιδηροδρόμους στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Φώτης Φωτεινός - metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου